TOTDER Marmara Bölgesi Aylık Travma Toplantısı Ardından (Haziran 2016)

Değerli Meslektaşlarımız,

Üçüncü dönemi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinin ev sahipliğinde yapılan TOTDER Marmara Bölgesi Aylık Travma Toplantıları nın bu döneme ait dokuzuncusu, 1 Haziran Çarşamba aksamı yapılan toplantı ile 2015-2016 eğitim dönemini başarı ile tamamladı.

Her yıl farklı bir kurumun ev sahipliğinde yapılan TOTDER Marmara Bölgesi Aylık Travma Toplantıları nın bu dönem düzenlenmesindeki emek ve katkılarından dolayı;

- Toplantı  moderatörleri; Doç. Dr. Cevdet Avkan, Doç. Dr. Cemal Kural ve Doç. Dr. Mustafa Gökhan Bilgili şahsında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği ekibine,

- Bilimsel etkinliğimize katkılarından dolayı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastane yönetimine,

- Hava şartlarına aldırmaksızın il içi ve dışından gelerek bilgi birikimlerini ve  tecrübelerini bizlerle paylaşan sayın konuşmacılara,

- Aynı şartlarda gelip bizleri onurlandıran ve bilimsel etkinliğimizi zenginleştiren, varlıklarıyla bizleri ödüllendiren  ve güç katan siz değerli katılımcılara,

- Destek, emek ve katkısı geçen tüm meslektaşlarımıza,

- Sponsorluğu üstlenen TST firmasına,

- TOTDER sekreterlerimiz Kamil Tabak ve Önder Toraman a,

en içten duygularımızla teşekkür ederiz.

Her yıl farklı bir kurumda yapılacak şekilde planlanan TOTDER Marmara Bölgesi Aylık Travma Toplantıları için 2016-2017 döneminde ev sahipliğini üstlenmek isteyen kurumlar TOTDER yönetim kurulunun e-mail adresine (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) 19 Haziran Pazar akşamına kadar başvurduklarında TOTDER yönetim kurulunda karar verilmek üzere değerlendirmeye alınacaklardır.

2016-2017 döneminde tekrardan birlikte olmak ve güncel bilgileri paylaşmak dilek ve saygılarımızla.

TOTDER YK adına,

Dr. İrfan ESENKAYA

6. Ortopedi ve Travmatoloji İstanbul Buluşması Ardından (Mayıs 2016)

Sayın Hocalarım,

Değerli Meslektaşlarım,

6. Ortopedi ve Travmatoloji İstanbul Buluşması 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde  İstanbul Levent Wyndham Grand otelinde yapıldı.

6. Ortopedi ve Travmatoloji İstanbul Buluşmasının zengin içerikli bilimsel ve sosyal programlarının oluşturulmasındaki  yoğun emek ve katkılarından dolayı;

- Kongre başkanımız  Sayın Prof.Dr. Murat HIZ'a ve kongre sekreteri Sayın Doç.Dr. Hüseyin BOTANLIOĞLU'na,

- Katılımlarıyla bizleri onurlandıran TOTBİD YK başkanı Sayın Prof.Dr. Mustafa BAŞBOZKURT'a,

- Kongre düzenleme kurulu ve bilimsel kurul üyelerine,

- Bilgi birikimlerini bizlerle paylaşan oturum başkanlarına, yerli ve yabancı konuşmacılara,

- En büyük ödülümüz olan, bizleri kapanışa kadar yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılara,

TOTDER Sekreteryasına, Sponsor firmalara, Ea organizasyona ve teknik ekibine, otel yönetimine teşekkür ederiz.

TOTDER YK tarafından 7. Ortopedi ve Travmatoloji İstanbul Buluşması (2018) başkanlığına Prof.Dr. İrfan ÖZTÜRK seçilmiştir. Kendisini tebrik eder başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

TOTDER YK adına,